About

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn blog! Laten we even kennis maken. Ik ben Maruschka, een 28-jarige accountspecialist met een grote liefde voor voeding, koken, lifestyle en fitness. Zo veel, dat ik in januari 2017 besloot dat het tijd werd voor een blog waar ik al deze onderwerpen kan behandelen en kan delen met mensen die daar behoefte aan hebben.

Ik verkeer al zo lang als dat ik me kan herinneren in een haat-liefdesverhouding met mijn lichaam. In 2016 viel ik behoorlijk wat af en voelde ik me super, maar sloeg daar bijna in door. Tegenwoordig doe ik hard m’n best om me gewoon ‘goed’ te voelen en omarm ik mijn imperfecties.

Leuke weetjes? Ik eet mijn pannenkoeken het liefst met mascarpone en poedersuiker en mijn afbakbroodjes met aioli en kaas. Ik hou van programma’s over mislukte plastische chirurgie en trouwjurkdrama’s en ik teken altijd eerst een hartje in de douchecabine voor ik er uit stap. Ik houd altijd kort mijn adem in wanneer ik denk dat een voorbijganger niet lekker ruikt en bezit een kat met een identiteitscrisis.

Ik ben altijd open, eerlijk en recht voor z’n raap. En precies op die manier probeer ik mijn blogs te schrijven! Genoeg over mij nu, wie ben jij?