Blog

Jouwbox kersteditie: een box vol heerlijke winterproducten

Zoals jullie weten heb ik in 2019 een mooie samenwerking opgebouwd met JouwBox. Iedere keer weer is het een verrassing welke producten ze aan de box hebben toegevoegd. Deze producten zijn altijd geschikt van de gevoelige huid, hormoonvriendelijk en biologisch. Zeker in een tijd waarin ik mijn hormonen beter onder controle probeer te krijgen, is dit een hele mooie toevoeging. De kersteditie was dan ook weer een fantastische doos vol lekkers en goeds. Benieuwd wat er allemaal in zat? Ik ga het nu met je delen!

Vitals – concentrace

Dit product bestaat uit een speciaal zeewaterconcenstraat en bestaat uit de volledige verzameling mineralen en bevat van nature een hoog gehalte magnesium. Onze huidige voeding bevat veel minder mineralen, mede door uitputting van landbouwgrond en het gebruik van kunstmest. Een paar druppels mengen met een glas water, helpt bij het aanvullen van de dagelijkse hoeveelheid mineralen. De smaak is prima, het is net of je gewoon een glas water drinkt, maar dan net iets voedzamer. Omdat je dagelijks maar een paar druppeltjes nodig hebt, doe je onwijs lang met het flesje!

 

Latzimas biologische olijfolie

Wist je dat olijfolie awards kan winnen? Ik ook niet. En toevallig heeft Latzimas biologische olijfolie dat voor elkaar gekregen! Deze olijfolie wordt gemaakt van Griekse olijfven afkomstig van een familieboerderij. De olie wordt koud geperst (in tegenstelling tot veel andere oliën) en is niet geraffineerd. De olie is lekker geurig en je hebt maar een klein beetje nodig om je gerechten te bereiden!

By Kelsha – Matte liquid lipstick

Ik heb altijd het probleem dat mijn lippenstift aan mijn koffiemok blijft plakken, waardoor je bezig blijft met smeren. Ik houd niet van de liquid lipsticks, omdat ik dan het idee krijg dat mijn lippen uitdrogen. Daarom stond ik voor een uitdaging toen ik deze lipstick ging proberen. En wat blijkt? Doordat er allemaal natuurlijke ingrediënten waardoor je lippen niet uitdrogen en de lipstick gaat tot wel 10 uur mee!

 

Natural temptation – my golden star tea

Ik gebruik veel kurkuma in mijn gerechten, maar ik had er nog nooit iets van terug gezien in een kop thee. Het is van drie kuirden bekend dat zij jouw hormoonbalans ondersteunen: kurkuma, gember en laos. Deze drie smaken zijn samen gebracht in deze thee en de smaak is heerlijk kruidig. Extra lekker tijdens de gure dagen!

 

Seacret – 25 make up remover doekjes

Meestal vind ik remover doekjes maar chemisch. Ze lijken te veel op de doekjes waar ik mijn keuken mee schoonmaak wanneer ik veel te enthousiast ben geweest kruiden en me heb gedragen alsof ik in de finale van Masterchef sta. De doekjes van Seacret daarentegen ruiken fris. Dit hebben de doekjes te danken aan de toevoeging van komkommer, vitamine E en aloë vera. ik heb een gevoelige huid en klamp mij echt heel erg vast aan de bekende artikelen die ik altijd gebruik om mijn gezicht te reinigen. Ik kan nu vertellen dat deze doekjes voor mij ook een optie zijn!

 

Floky – zwarte knoflook

Ik had het nog nooit gezien, geroken of geproefd: zwarte knoflook. Ik vond de geur de eerste keer dat ik het potje opendraaide dan ook best intens! Maar gelukkig houd ik van knoflook, dus kon ik niet wachten om het te proberen. Ik heb de eerste keer een paar teentjes toegevoegd aan een lekkere risotto. Het leuke is dat je door deze knoflook dus wel minder gaat stinken, omdat de knoflook op 40 graden gefermenteerd is. Ik vind het ook onwijs tof dat Floky de producten zo duurzaam mogelijk verpakt!

 

Maybeauty – bodyscrub

Wil je je echt schoon voelen? Dan heb je deze bodyscrub nodig! Hij is samengesteld uit koffiebonen en kokosolie. Perfect om een avondje voor jezelf te plannen. lekker te scrubben en te badderen. Je voelt je achteraf schoon en klaar om in een schoon bedje te gaan liggen. Schrik niet, het wordt eerst echt een zooi in je badkamer, maar het is het helemaal waard!

Piroche cosmetiques – body oil vanilla

Ik vind bodyoil al snel te vet of te sterk ruiken, maar de bodyoil van Piroche ruikt zacht naar vanille en trekt goed in de huid. Heerlijk na een warme douche of gewoon, omdat je het lekker vind. De bodyoil is ook geschikt voor massages! Dus ladies, inslaan, dan kun je je vent aan het werk zetten met deze bodyoil.

 

Meltiva – 100% puur natuur biologische klaverhoning

Het is winter en winter staat voor thee met honing wanneer je lekker ligt te netflixen, maar ook wanneer die wintergriep/verkoudheid je te pakken heeft. Een lepeltje van deze honing is genoeg voor een heerlijk zachte honingsmaak aan je thee. Biologische honing is de meest pure honing dus je kunt krijgen. De bijen vliegen vrij rond in de natuur en vliegen zo veel mogelijk op dezelfde bloemsoort, waardoor je een unieke smaak proeft.

 

Mudmasky – leave me on wintermask

Zodra het kouder wordt dan smeer ik mijn gezicht in met alles wat ik tegenkom. De reden? Ik krijg standaard een extreem droge huid. Zo erg, dat ik eigenlijk geen make-up op kan doen, omdat je het dan ziet schilferen. (ja ik weet het, sorry voor de details). Door dit masker op te smeren en er lekker mee te gaan slapen, voed je de huid optimaal. Ik heb nog geen droge huid gevoeld so far!

 

Erica – zilver deo mild

Veel deo’s zijn eigenlijk helemaal niet goed voor je gezondheid in verband met de hoge concentratie aan aluminium die ze bevatten. Deze deodorant remt bacteriën die onaangename geurtjes creëren en ruikt lekker fris. Het is een kleine verpakking die je makkelijk meeneemt in je tas, zodat je later op de dag nog eens rustig kun rollen. Wanneer ik nu een andere deo ruik, ervaar ik dat als chemisch. Zeker nu ik weet dat er vaak stoffen inzitten die helemaal niet goed zijn voor de gevoelige huid onder je oksels.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *