Food

Romige tagliatelle met knoflookgarnalen

Zin in een lekkere pasta die binnen een kwartiertje op tafel staat? Maak dan deze heerlijke tagliatelle met knoflookgarnalen. Mocht je vegetariër zijn, dan raad ik je aan om de garnalen te switchen voor champignons en peultjes. Dit recept is ook lekker met verse pasta van AH 😉

Wat heb je nodig?
– 125 gram tagliatelle (verse pasta van AH)
– 200 gram knoflookgarnalen
– 1 bakje Boursin Garlic & Herbs
– 1 flesje kookroom
– zouter, peper en peterselie

Hoe maak je het?
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Bak in de tussentijd de garnalen in een lepeltje olijfolie gaar (ook lekker in truffelolie).Wanneer de garnalen klaar zijn, voeg je de Boursin en de kookroom toe. Giet de pasta af en en voeg het toe aan de pan met de garnalen. Even roeren, kruiden er door en klaar! Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *