Blog

Hoe staat het eigenlijk met die doelen?

Inmiddels is het al weer februari. Wat zeg ik, nog heel even en dan is het al weer maart!
Tijd om dus even te evalueren: hoe ziet het jaar 2018 er dusver uit?

Verandering
Zoals je wellicht wel hebt meegekregen, ben ik in januari ‘thuis gekomen’ bij mijn voormalige werkgever Vito’s. Hier heb ik vanaf 2011met heel veel plezier en liefde gewerkt. Toen ik eenmaal afgestudeerd was, ben ik natuurlijk op zoek gegaan naar een passende job. Ik kwam ergens terecht, maar bleek helaas niet binnen het bedrijf te passen. Vervolgens ben ik een nieuw avontuur aangegaan in Harderwijk. Hier had ik het onwijs naar mijn zin, maar helaas kon mijn contract wegen financiële redenen niet worden verlengd, waardoor ik heel snel iets nieuws moest zoeken. Gelukkig kon ik terug komen bij Vito’s. Een flinke opluchting, want ik was dus net gaan samenwonen (wat een hoop geld kost). Naast mijn parttime baan binnen Vito’s ben ik ook voor mezelf begonnen onder de naam ‘Content Rebel’. De website is nog in de maak (ik doe uiteraard alles zelf) en de visitekaartjes zijn onderweg! Super gaaf om deze droom uit te laten komen. Dit is een klassiek voorbeeld van ‘waar de ene deur zich sluit, opent zich een andere’.

Mijn fitjourney
In december liet ik tevens weten dat ik opnieuw aan de bak ging met mijn lichaam. Lees: ik wil er in totaal plusminus 20 kilogram af hebben. Hoe het daar mee staat? Inmiddels zegt mijn goede vriend de weegschaal dat ik al vijf kilo kwijt ben! En dat merk ik dus ook aan mijn kleding, heerlijk! Ik ben onwijs goed bezig. Ik ben de hele dag in beweging, sport zeker drie keer per week, doe alles lopend, eet goed en vers en heb er weer plezier in. 31 maart word ik 25 jaar. Ik hoop tegen die tijd nog 5 kilo kwijt te zijn, zodat ik een fijne verjaardag kan vieren!

Gijs
Het kan je niet ontgaan zijn: we hebben een kat geadopteerd uit het asiel! Zijn naam is Gijs (voorheen Lynx) en hij is zeker 13 jaar. Meneer was een zwerfkat voor hij werd opgevangen door het asiel. Het is echt een onwijs lief dier! Aanhankelijk, praatgraag, zinnelijk, krabt niet aan meubels (thank god) en je merkt echt dat ‘ie heel erg tevreden is. We wonen erg klein, maar gelukkig is er genoeg ruimte voor Gijs. Terwijl ik dit aan het typen ben, kijk ik even naar de bank waar ‘ie ligt te slapen met z’n pootjes in de lucht, spinnend. Dit geeft echt een goed gevoel, we hebben gewoon een opa-kat gered uit het asiel en bezorgen hem een goede oude dag!

Hoogtepunten voor altijd vastgelegd
Ik vind het onwijs fijn om deze positieve nieuwtjes met jullie te delen. Vooral omdat vorig jaar een aantal dingen heel erg naar zijn geweest. Uiteraard beleefde ik ook heel veel hoogtepunten! Ik reisde af naar London, Southampton, Fuerteventura, Thailand en Barcelona. Deze hoogtepunten legde ik vast met foto’s. Maar wat doen de eigenlijk met onze foto’s, naast het delen via Instagram of het opslaan in mapjes om de computer? Precies. Ik vond dat het tijd was om deze foto’s te bundelen in een fotoboek. Maar hey, we leven wel in een digitale wereld. Daarom deed ik het via Fotofabriek. Binnen een paar werkdagen kreeg ik mijn album door de brievenbus! Het is een super fijne verzameling van foto’s die het afgelopen jaar bijzonder hebben gemaakt. Uiteraard stel ik er aan het einde van het jaar opnieuw een samen, omdat ik het gevoel heb dat 2018 echt een super jaar wordt. Hey, het is maar wat je er zelf van maakt! En wil jij nu ook een fotoalbum samenstellen? Dat kan hier. 

* Ik heb een hardcover fotoboek A4-staand – 24 pagina’s – opgesteld. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *