Food

Fruitontbijtje!

Hi there!

Het is even een beetje stil geweest vanuit mijn kant. Ik ben lekker op reis geweest samen met Sander en heb de laatste tijd behoorlijk wat knopen door moeten hakken op persoonlijk gebied. Maar hey, ik ben er weer! En vandaag deel ik een lekker ontbijtje barstensvol fruit met jullie.

 

Wat heb je nodig
– 200 gram magere Franse kwark
– een handje (verse) ananas
– een handje blauwe bessen
– 30 gram muesli naar wens
– voor de topping: een handje aardbeien, frambozen en blauwe bessen

Bereiding
Mix de kwark met de ananas en de blauwe bessen. Mix het niet te lang, want dan wordt het te dun! Schenk de kwark in een kom en top het met de overige ingrediënten. Tada, zo heb je binnen enkele minuten een lekker, voedzaam ontbijtje. Kun je nooit meer zeggen dat je geen tijd hebt om een ‘goed’ ontbijt klaar te maken 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *