Food

Black bean cranberry muffins

Het valt mij op dat ik eigenlijk best wel veel recepten met betrekking tot cake, taart en muffins deel (lacht hardop). Vandaag deel ik opnieuw een gerecht met mijn favoriete vulling, namelijk zwarte bonen!

Wat heb je nodig?
– 400 gram (1 blik) zwarte bonen van Bonduelle
– 1 lepel kokosolie
– 2 eieren
– hand dadels
– lepeltje bakpoeder
– 1 schep clean vanille whey
– scheutje zoetstof
– 70 gram cacaopoeder
– handje (bevroren) cranberry’s
– vormpjes voor de muffins (Hema)

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix eerst de eieren met de dadels tot een mooi beslag. Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe en roer het geheel door met een vork. Giet de mix in de vormpjes en plaats ze in de oven. Na circa 40 minuten zijn de muffins klaar. Eet smakelijk! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *