Food

Must try: de appeltaartpannenkoek

Hi there!
Iedereen houdt op z’n tijd wel eens van een lekker stuk appeltaart. Helaas zit hier nog meer suiker in verwerkt dan in een slagroomtaart. (huilen)

Daarom heb ik een lekkere optie voor je: de appeltaartpannenkoek.
Oké, ik geef toe dat het niet net zo speciaal is als een stuk appeltaart van je oma, maar het doet je er wel een beetje aan denken.

Wat heb je nodig?
– 1 ei
– 50 gram speltmeel
– 100 ml (amandel)melk
– handje havermoutvlokken
– eventueel een schep whey naar keuze
– kwark
– 1 appeltje
– kaneel
– handje rozijnen
– eventueel honing of agavesiroop

Hoe maak je het?
Neem het ei, de melk, het meel en de havermout en meng het tot een pannenkoekbeslag. Bak de pannenkoek aan twee kanten gaar en plaats de pannenkoek op een bord.
Voorzie de pannenkoek van een laag magere kwark en snijd de appel in schijfjes. Leg de schijfjes op de pannenkoek en bestrooi het geheel met kaneel en rozijnen. Voila!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *