Blog

Review: Forever Argi+

30 dagen lang heb ik de Argi+ sticks van Forever getest.  Vandaag deel ik mijn ervaringen over dit product met jullie 🙂 Voor vragen over het product kun je contact opnemen met @raymond_vinkestijn (Instagram).

Praktische informatie 
Argi+ bevat een mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines, waaronder vitamine B12. Gemengd met voldoende water vormt het een voedzame drank voor sportieve mensen met een hoge spierbelasting. Argi+ geeft het lichaam de boost om de gehele dag fit te blijven. Argi+ is verkrijgbaar in een pot, maar ook in een zak met gedoseerde sticks! Extra handige verpakking voor onderweg: Niet alleen ideaal om mee te nemen, maar ook perfect om als sample mee te geven! Oh en niet onbelangrijk, het smaakt hartstikke lekker. Je mengt de poeder met water. Vervolgens lijkt het net of je een vorm van ranja drinkt, maar dan zonder het idee dat je kiezen er één voor één uitvallen.

Krachttrainen
Het is aan de raden om dit product in te nemen voor het trainen. De eerste dagen nam ik Argi+ in bij het ontbijt, maar omdat ik de smaak toch te heftig vond rond 7 uur in de ochtend, besloot ik later om dagelijks een zakje mee te nemen naar mijn werk. Ideaal! Ik mengde het zakje poeder met 240 ml water in een bidon en zette deze op de hoek van mijn bureau neer. Gedurende de dag nam ik de Argi+ in mijn lijf op. Ik voelde me deze dertig dagen energiek, wakker en fris. Daarnaast merkte ik ook dat ik telkens net een beetje extra gaf tijdens het trainen in de sportschool! Dit effect was na ongeveer een week merkbaar.

Raad ik Argi+ aan?
Ja! Het is een goed product die daadwerkelijk realiseert wat op de verpakking beschreven staat. De smaak is goed en de verpakking is super handig. Je neemt het product makkelijk mee in je tas richting het werk of een dagje uit. Het geeft je energie en voorziet je lichaam van een beetje extra. Ben jij benieuwd naar dit product? Neem dan een kijkje op www.raymondvinkestijn.flp.com 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *