Food

Volkoren pasta met hüttenkäse

I LOVE PASTA! En toch merk ik dat ik de laatste maanden amper pastagerechten heb gegeten.. zonde! Daarom heb ik vanavond maar eens geknutseld in de keuken met een aantal ingrediënten die ik in huis had. Het resultaat: een lekkere, volkoren pasta met hüttenkäse, kipfilet, spinazie, champignons & biologische Italiaanse kruiden. 

Ingrediënten (voor twee personen)
– 150 gram volkoren spagetti
– 200 gram spinazie
– 150 gram kipfilet
– 125 gram champignons
– 120 gram hüttenkäse
– snufje peper en zout
– scheut biologische Italiaanse kruiden

Benodigde materialen
– twee pannen (voor de spinazie & pasta)
– mes
– snijplank
– koekenpan

Bereiding
Zet een pan water op het vuur en wacht tot het kookt. Snijd de kipfilet en de champignons en bak deze in de koekenpan. Zodra het water kookt voeg je de spagetti toe en kook je deze zoals op de verpakking staat aangegeven. Kook intussen de spinazie en giet deze goed af. Zodra de spagetti (bijt)gaar is giet je deze af en voeg je de hüttenkäse toe. Roer dit goed door en voeg vervolgens de spinazie, kipfilet & champignons toe en maak het gerecht af met een snuf zout en peper en Italiaanse kruiden naar smaak. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *